Gépeink

atlas-ezkert-kertepites-1

Atlas

Talajformázás és ásás

Az Atlas kotró vagy egyéb talajmunkagép alkalmazható talajformázásra, ásásra és ágyások előkészítésére. A gép segítségével könnyen és hatékonyan lehet átformálni a területet, kialakítani ágyásokat vagy akár gödröket, előkészítve ezzel a talajt növények ültetéséhez vagy más kertészeti munkákhoz.

Kerti tereprendezés és telepítés

Az Atlas rakodó vagy daru hasznos lehet nagyobb mennyiségű anyag, például talaj, homok, vagy kő mozgatásában. Ezáltal a gép segítségével könnyen és gyorsan lehet a kertészeti területen anyagokat elszállítani vagy elosztani, ami különösen előnyös nagyobb területeken vagy építkezéseknél

Kerti tisztítás és ápolás

Az Atlas gépek alkalmasak kerti tereprendezésre és kialakításra. Például egy rakodóval vagy kotróval könnyen lehet domborzatot alakítani, tereprendezést végezni vagy akár kerti tavat kialakítani. A gép sokoldalúsága lehetővé teszi a kertész számára, hogy hatékonyan dolgozzon a kerti területén.

avant-640-ezkert-kertepites-1

Avant 640

Földmunkák és talajelőkészítés

 Az Avant 640 alkalmas talajlazításra, gyomirtásra és ágyás előkészítésre. A gép kompakt mérete és különböző csatolmányai lehetővé teszik a talajkezelési feladatokat, például ekézést, rotációs ásást vagy magágy-készítést, ami elősegíti a növények optimális növekedését.

Szállítás és anyagszállítás

Az Avant 640 alkalmas szállítási feladatokra is. A gép csatolható különböző rakodóeszközökhöz, például homlokrakodóhoz vagy kertészeti rakodólapáthoz, amelyek segítségével könnyen mozgathatók és szállíthatók a kerti anyagok, például talaj, trágya, vagy növények.

Kerti tisztítás és ápolás

Az Avant 640-et fel lehet használni a kerti terület tisztítására és ápolására. Például a gép alkalmas lehet a kerti utak, járdák, és egyéb felületek söprésére. A megfelelő csatolmányokkal a gép segítségével könnyen távolíthatók el a kerti hulladékok, levél és egyéb szennyeződések, ami javítja a kert esztétikáját és rendjét.

bobcat-e20-ezkert-kertepites-1

BoBCat E20

Árkotás és talajelőkészítés

A Bobcat E20 alkalmas árkotásra és talajelőkészítésre a kertészeti területeken. Például új ültetvények kialakításakor vagy öntözőrendszer telepítésekor a gép segítségével könnyen és gyorsan készíthetők árkok, valamint a talaj egyenletesen előkészíthető a növények ültetéséhez.

Ültetés és növények mozgatása

A gép kiválóan alkalmas növények, cserjék vagy fák ültetésére, valamint a különböző növények mozgatására a kertészeti területen. A Bobcat E20 manőverezőképessége lehetővé teszi a pontos ültetést, miközben minimalizálja a károkat a környező növényekben.

Hulladékgyűjtés és szállítás

A Bobcat E20 alkalmas a kertben keletkezett zöld hulladék, levél, vagy egyéb organikus anyagok gyűjtésére és szállítására. A gép segítségével könnyen összegyűjthetők ezek a hulladékok, és egyéb tartozékokkal kombinálva azok könnyen szállíthatók a megfelelő helyre.

iveco-ezkert-kertepites-1

Iveco

Növények és felszerelések szállítása

Az IVECO kisteherautó alkalmas lehet nagyobb mennyiségű növény, virág, komposzt vagy egyéb kertészeti anyag szállítására. A teherbírása és teret biztosító raktere lehetővé teszi a kertészeti eszközök és anyagok hatékony elszállítását a kertészetből a különböző munkaterületekre.

Kertészeti hulladék elszállítása

Hasznosak a kitermelt föld, növényi maradványok és egyéb zöld hulladék gyűjtésére és elszállítására. Különféle kertészeti munkák során keletkező hulladékot könnyen lehet mozgatni és szállítani egy IVECO teherautóval, amely megkönnyíti a terület rendezését és tisztítását.

Kitermelt föld és zöld hulladék elszállítása

Az IVECO autónk kiválóan alkalmasak a kitermelt föld és zöld hulladék szállítására is. Például, ha egy kertészeti területen talajcserét végeznek vagy a növények metszésekor keletkezik zöld hulladék, az IVECO jármű segít hatékonyan és gyorsan elszállítani ezeket a anyagokat a helyszínről.

toyota-invicible-ezkert-kertepites-1

Toyota Hilux

Szállítás és szállítóeszköz

A Toyota Invicible, mint kisteherautó, ideális lehet a kertészeti eszközök, növények, virágok és egyéb kertészeti anyagok szállítására. Nagyobb teherbírása lehetővé teszi, hogy egyszerre szállítsunk nagyobb mennyiségű felszerelést vagy növényt a kertészeti területre.

Munkaeszközök szállítása

A jármű alkalmas lehet kertészeti eszközök, például kerti szerszámok, permetezőgépek, fűnyírók, és más munkaeszközök szállítására. Ezzel a járművel könnyedén szállíthatják a kertészek eszközeiket a különböző munkaterületeik között.

Munkaállomás kialakítása

 A Toyota Invicible-t kerti munkaállomásként is fel lehet használni. Az autó hátsó részét átalakítva kisebb munkaállomássá lehet alakítani, ahol a kertészeti eszközök és felszerelések könnyen hozzáférhetők. Ezáltal a kertész könnyen szervezheti és végrehajthatja a kerti munkákat az autó körül.